Ritverslagen‎ > ‎2016‎ > ‎

20160828 - Rit naar Kemmel

Geplaatst 10 aug. 2016 03:40 door Webmaster Choufkes   [ 16 dec. 2016 05:55 bijgewerkt door Frank Verhaegen ]


Middelkerke-kemmel-Middelkerke  28-08-2016


Bikers : Isa, secco, patje, olli, ali, jp, schachje, michael,dirk boudt en foxy

woord vooraf : Het was al een tijdje geleden dat we nog eens naar Kemmel hebben gefietst vroeger stond deze rit iedere jaar op het chouffe programma en bij deze gaan we proberen  om het jaarlijks te organiseren.
Met dank aan secco om het terug te hebben opgerakeld.

Ik merkte al vlug op dat er een pittige windje ging zijn tot aan de kemmel pfff er werd afgesproken om 9.30 uur aan de sporthal en stipt om 9.30 uur konden we de rit aanvatten.

Na de rit werd er bij de padel van westende bij Katrien en Jan beenham voorzien.

Nog een pittig detail ik had de kodak vergeten....pfffff geen paparazzi vandaag...

parcours : We fietsen richting mannekensvere naar de ijzer toe gelukkig werden we door de bomen wat afgeschermd Ali en schachje namen het groten deel de kop op zich,  dank u wel lol.
Nadien reden we in Diksmuide richting Ieper en na 60 km bereikten we Kemmel dorp eerst de beklimming aanvatten en daarna iets nuttigen bij de plaatselijke bakker.

Het tweede deel reden we richting Westouter via de Monteberg en de Rode berg , in Westouter kregen we het keer punt en vanaf nu was het grotendeels wind achter..

Aan de fintele werd er halt gehouden bij den witten voor een chouffe en sommigen probeerden ook reeds een maredsous om eens de smaak te testen voor het chouffe weekend in Maredsous.

We fietsen verder richting Middelkerke via de lo vaart, veurne vaart om zo Westende te bereiken, sommigen gingen eerst douchen anderen reden naar de padel en gingen nadien douchen.

We hadden precies 128 km op de teller.

De beenham was ook in orde,  jammer mss 1 negatief puntje toen enkele toekwamen van te douchen reden enkele weg om te douchen mss beter afspreken naar volgend jaar toe.

AL BIJ AL HET WAS EEN LEUKE CHOUFFE DAG...

Comments