Ritverslagen‎ > ‎Archief voor 2014‎ > ‎2005‎ > ‎

Jabbek 10 september 2005

Geplaatst 17 feb. 2015 05:51 door Webmaster Choufkes   [ 9 dec. 2016 08:05 bijgewerkt door Frank Verhaegen ]

3 de Rally Danny Jonckheere 10/09/2005

 

 • Bikers : Mich, Frank en Phil 

 • Woord vooraf : Door het actieve weekend van de club voor de gezinnen in Sun Parks Vielsalm werd er weinig volk verwacht en bleef de aktiviteit dan ook beperkt tot 3 bikers.
  Gezien er geen reactie kwam op het gastenboek ben ik dan ook maar rechtstreeks naar Jabbeke afgereisd. Eénmaal aangekomen te Jabbeke was de eerste belangrijke taak van de dag het plaatsen van de reclameborden en de flyers voor onze toertocht . Ik was aangenaam verrast toen bleek dat er reeds flyers van onze toertocht ter plaatse op de tafels lagen. Na mijn ruitenwisser ronde op de parking bleken deze afkomstig te zijn van onze "kanibaal" Mich die blijkbaar reeds vroeger vertrokken  was.

 • Parcours : De tocht zelf vertrok hoofdzakelijk via Zerkegem om enkele privé domeinen (oa. gronden van de firma Knockaert) en weiden te kunnen berijden en vervolgens via Snellegem aansluiting te krijgen via een zeer technisch bosstukje met passages tussen bomen van enkel stuurbreedte op de bloso route maar dan in omgekeerde volgorde.
  In ons commentaar kunnen we dan ook kort zijn gezien we door het volgen van ong. 90 % van deze omgekeerde blosoroute terug op ons vertrekpunt in Jabbeke aankwamen.
  Er viel mij een aangename verrassing te beurt toen ik ons nieuw lid Frank (collega van hondje) ontmoette op de eerste bevoorrading, blijkbaar was hij conditie aan het aanscherpen in den duuk !!! Ook onze clubgeest werd nog eens in de schijnwerkers geplaatst daar ik van een collega biker mocht vernemen dat hij heel verwonderd was dat ik daar als Choufke alleen rondtoerde en dit bij de Choufkes meestal niet het geval was !!!
   

 • Bepijling : *****

 • Bevoorrading :2 op de 45 km *****

 • Douches : *****

 • weer  : 20° droog en ideaal bike weer *****

  Parcours : **** doch wat inspiratieloos
                     
                    

                                                                                    PHIL                  

Comments