Ritverslagen‎ > ‎Archief voor 2014‎ > ‎2005‎ > ‎

Middelkerke 23 juli 2005

Geplaatst 17 feb. 2015 05:29 door Webmaster Choufkes   [ 9 dec. 2016 08:09 bijgewerkt door Frank Verhaegen ]

Middelkerke - Kemmel -Middelkerke 23/07/2005

 

 • Bikers : The President, Secco, Gène, Dries, Bikske, Fré, Tine, Bjorn,Tatamus,en Patje Duck.

 • Woord vooraf : Ook Dirk Boudt en zijn zoon reden tesamen met Chachje maar reden niet de ganse rit mee. 

 • Parcours : Tine zat in het begin wat onwennig op haar koersfiets (vandaar dat ze allerhande rare geluidjes maakte) en ze had pech in de heenrit met een knalband langs achter . Juist gepast voor een plas en eet pauze.
  Hoemeer we Kemmel naderden hoe dikker de wolken werden, en dan gebeurde het : een regenvlaag van jewelste en alles lag nat en vettig alsook wijzelf.
  Verschillenden moesten naast hun koersfiets de laatste meters van de kemmelberg omhoog stappen.
  Mich kwam met zijn mountainbike voorzien van zandbanden als eerste boven. Ikzelf reed eveneens met de mountainbike, doch met terreinbanden. Alle anderen reden met een koersfiets.

  In Kemmel werd beslist van niet te stoppen om te eten  omwille van het rotweer (het bleef maar regenen) en we besloten door te rijden.
  Iets voorbij Kemmel waren the President en tatamus verdwenen maar even verder kwamen ze terug bij de groep (= misverstandje zonder erg).
  Er werd dan zonder ongelukken teruggereden aan een deftig tempo (rond de 30 km/u) zodat we over het geheel een gemiddelde hadden van rond de 27 km/u. Terug in de kuststreek bleek het hiet niet geregend te hebben.
  De President slaagde erin om de Secco voor te blijven in de eindsprint, doch deze laatste had een groot stuk van het kopwerk op z'n naam gezet.
  Tot slot werd een nabespreking gehouden in de Sportwereld ern dit werd dan ook het sluitstuk van een mooie geslaagde rit van meer dan 120 km.

 

 • Patje duck

Comments