Ritverslagen‎ > ‎Archief voor 2014‎ > ‎2005‎ > ‎

Middelkerke 9 april 2005

Geplaatst 17 feb. 2015 04:01 door Webmaster Choufkes   [ 9 dec. 2016 08:09 bijgewerkt door Frank Verhaegen ]

Verslag Chouffe Babes startdag  9 april 2005

Bikers : Chantal, Isabelle Vanden Eycken, Christiane, Hilde , Anja, Martine en de trainers Bikske en Patje Duck

Woord vooraf : Het weer was s’morgens heel slecht en de moed zonk bij sommige in de schoenen. Maar hoop doet leven en tegen 14 uur kwam de zon zelfs te voorschijn. Onze trainers stonden al klaar en onze Secco en ma kwamen ons moreel ondersteunen. De Secco deed het op zijn manier:” Bij nood moeten jullie de ‘bezemwagen’ bellen nl. 112!!”   Isabel Ameele zag het niet zitten en  Isabelle Vanden Eycken vond, na enkele sms-en en de weersverandering, toch de moed om te starten.  Chantal en Christiane waren al met de fiets van Leffinge gekomen. B Martine was natuurlijk met de auto van Brugge, net als  Anja en Hilde van Leffinge.

Het Parcours : We vertrokken via de Duinenweg ,richting Leffinge, via binnenbaantjes, richting vaart. Tot Snaaskerke via de spoorwegbedding naar onze ‘zolder’. Plots riep er een babe: “Amaai zijn we al in Eernegem?” De bevoorrading kwam in zicht (dachten we toen er een ijsjes-kar in onze richting kwam gereden) Dirk had gezegd tegen mij dat we  koffie en cake zouden krijgen op de zolder bij zijn ouders. Ik had al zo’n oude schuur in gedachten. Dus mijn verwondering (en die van de andere babe’s) was groot toen we op de mooi ingerichte zolder van Gentile en Madeleine kwamen. De tafel stond gedekt met lekkere cake en koffie. Toen kwam Gentile nog met een doos paaseitjes. Na de noodzakelijke sanitaire stop vertrokken we weer naar huis via de binnenwegen. Maar nu hadden we wind op kop. Gelukkig reden  Chantal en Martine ons uit de wind.(Dank u) Geen enkele babe reed in het rood, want er werd heel de rit gepraat.

In Leffinge gekomen reden Chantal en Christiane naar huis, de rest reed naar Middelkerke. (We hadden 48 km gereden en met een gemiddelde van 21 km per uur.)Daar aangekomen gingen we naar de sporthal waar we een frissen dronken en nog getrakteerd werden op een ‘hete-hond’ door Kris. Toen was het hoog tijd om huiswaarts te keren om ons te verfrissen, want we werden om 19 uur verwacht in de Mollebolle. Na de apéritief konden we genieten van een overheerlijke spaghetti en een glaasje wijn. Na de koffie verdwenen we richting Casino om onze benen te strekken en onze lachspieren te gebruiken bij het optreden van Per Ongeluk. Na het optreden dat 3 uur duurde keerden we moe maar tevreden huiswaarts.  
                                                           
              Nogmaals bedankt voor de heel geslaagde dag!! Dank je Dirk en Patrick. Het is voor herhaling vatbaar.

Hilde

Comments