Ritverslagen‎ > ‎Archief voor 2014‎ > ‎2005‎ > ‎

Middelkerke 9 juli 2005

Geplaatst 17 feb. 2015 05:22 door Webmaster Choufkes   [ 9 dec. 2016 08:09 bijgewerkt door Frank Verhaegen ]

Middelkerke - Sluis - Middelkerke 09-07-2005

 

 • Bikers : Christiane, Chantal, Tine, Jolien, Guitar-man, Nathalie, Axel, Hilde , Bikske, Dries, Yves, Fré, Gène, Tetteman, Hondje, Duincrossertje, Secco, Niels

 • Woord vooraf :  Na enige discussie werd besloten dat de babes een 15 tal minuten vroeger ging vertrekken.
  Iedereen was stipt aanwezig en Tine en Dirk vertrokken om 8.30 in Middelkerke om vervolgens de babes op te pikken in Leffinge om 8.45 uur.
  Guitar-man besloot ook met zijn aanhangwagen, waar Axel in zat, mee te rijden met de babes.

    parcours : Om 9.00 uur vertrokken de Choufkes vanuit Middelkerke om zo om stipt 9.15 uur in Leffinge te zijn waar de rest werd opgepikt.
  In het doorgaan naar Sluis was het wind op kop en Dave, Secco, Fré , Dries en Tetteman namen het kopwerk voor hun rekening.
  Op het laatste eind van Damme naar Sluis kwamen we de Guitar-man , Axel en Nathalie tegen. Het is ook niet alles om de babes te volgen met een aanhangwagen en aan een  gemiddelde van 27 km/u kwamen we juist na de babes aan in Sluis, waar men direct een terrasje opzochten en waar er één genuttigd werd.


           Na de sanitaire stop besloten Tine, Chantal en Jolien terug te fietsen met de Choufkes richting het Schip in Leffinge.
           Het tempo lag op de terugweg steeds tussen de 34 en 36 km/u en het moet gezegd worden: iedereen was verbaasd over het rijtalent van      
           Chantal; ze heeft pas op de laatste strook moeten lossen en kwam maar enkele minuutjes later aan in het Schip.
           De andere babes reden met hun trainer aan een gezapig tempo richting Leffinge, ja ze hadden ook nog nooit 90 km gereden aan één stuk en dat is    ook een proficiat waard.
            Iedereen was dik tevreden over hun prestatie en de dag werd afgesloten met een hapje en een drankje in het 't Schippershuis.
   


Comments