Ritverslagen‎ > ‎Archief voor 2014‎ > ‎2005‎ > ‎

Vielsalm september 2005

Geplaatst 17 feb. 2015 05:56 door Webmaster Choufkes   [ 9 dec. 2016 08:02 bijgewerkt door Frank Verhaegen ]

 3de Sunparks MTB weekend  9 ,10 en 11    september 2005

 

 • Deelnemers  : Patje Duck, Christine, Jorn, Kupertje, Isabelle, Loic, Margaux, Danny Costa, Katrien, Secco, Isabelle, Thomas, Hondje, Hilde, Jens, Bikske, Paul, Isabelle en Kimberly

 • Woord vooraf : Hondje, Hilde, Jens en Bikske vertrokken om 12.00 uur en omstreeks 15.15 uur aangekomen in Sunparks. Aan de ingang de nodige papieren opgevraagd voor de vakantiehuisjes en op zoek gegaan naar de vakantiewoningen hoog op de berg we hadden nummer 720 en 721.
  Kupertje kreeg het huisje 762, de auto's uitgeladen en alles klaargemaakt voor de laat komers .
  Patje Duck arriveerde als volgende omstreeks 17.30 en we kregen al vlug telefoon van Kupertje en Secco dat ze in aantocht waren ; de Secco had toen al kleine problemen met zijn auto.
  We besloten om het eten reeds klaar te maken en te eten  
                                                       
                                                                                                    

                    Opeens kregen we een nieuw bericht van de "Secco" dat zijn old timer volledig in panne gevallen was. Eén kilometer voor de te nemen afrit gaf de opel de geest.
  Witte rook kwam vanonder de motorkap en wel in die mate dat het dal er zich mee vulde (of zou dat opkomende mist geweest zijn).
  Een takeldienst komt ter hulp. De wagen wordt door een grote Amerikaanse jeep opgesleept. Dit tafereel wordt in de wagen van Kupertje opgemerkt met als resultaat dat Isabelle ook bijna een lekkage kreeg van het komische schouwspel.
  Een tijdje later laat Secco ons weten dat hij eraan komt. Het is dan al donker als we bij de ingang van het park de familie Secco zien arriveren in een licht- (zwaailichten) en klank- (zware V8 motor) spel.
  Laat ons stellen dat de Secco z'n "entrée niet gemist heeft.
                                                            
                    Met verkrachte eenden (of iets in die zin) worden alle spullen en fietsen overgeladen in andere wagens en kan de toch wel gespannen Secco (je zou voor minder) tot rust komen in de chalet.
  's Anderendaags verneemt Secco precies om 12.00 uur dat het euvel slechts werd veroorzaakt door een lekkend waterdarmpje en dat hij zijn auto kon gaan ophalen.

 • Parcours : Bikske, Patje, Jorn, Hondje en Secco besloten de 50 km te doen, Hilde, Isabelle V., Jens , Paul en Thomas de 25 km.
  We konden ( de bende van de Hond) al vlug opmerken dat de babes  en de kids zwaar zullen afzien.
  De bepijling was dik in orde maar op de 75 km rit hadden ze veel sabotage gekend. Na 22 km (wat toch wel veel was) kwamen we aan op de bevoorrading, terug dachten we aan de kids want ook zij kregen maar na 22 km iets te drinken en te eten, maar het wachten beloonde ons met een goed verzorgde bevoorrading.
                                                               
                     
                                       
                                                                      
                                                                            

                    De zaterdag rit was zeer goed wel jammer van de km afstanden de 25 waren er 33 en de 50 waren er maar 42.
  We besloten toch maar achter de kids te gaan aan de bevoorrading zodat ze toch nog 22 zware km in hun benen kregen te verwerken. Ook nog de knappe vertoning van Jorn meegeven hij kon verdorie beter afdalen dan de hond en beter klimmen dan de Secco...
  S'avonds nog wat na vertellen en er was ook nog een pasta party voorzien tesamen met een tombola ; Secco en de hond vielen in de prijzen.
                              We kregen ook nog bezoek van Danny en Katrien


             De zondag was het veel minder,  het regende, toch besloten Bikske, Jorn , Hondje ,Secco en Patje de 25 km te doen. Maar het parcours was herschapen in 1 modder poel wat het echte biken terug naar boven kwam.
De rest gaan aperitieven bij Kupertje en 's middags met ze allen in het zwembad.


Het weekendje is zeker voor herhaling vatbaar  .... tot volgend jaar  

       
Comments