Ritverslagen‎ > ‎Archief voor 2014‎ > ‎2006‎ > ‎

De Haan 7 oktober 2006

Geplaatst 21 mrt. 2015 06:01 door Webmaster Choufkes   [ 9 dec. 2016 08:04 bijgewerkt door Frank Verhaegen ]
Dunebikerstocht (wtc Bredunia) 7-10-2006

Bikers : Gino, Stefan en ikzelf

Woord vooraf : Om 9u30 vertrokken met de Gino en Stefan, om direct strand op te gaan “vliegen” allee kruipen, volle bak tegenwind 60 km per uur dan weet t je wel zeker.


Parcours : Na 6 km de dijk op waar we dan serieuz gezandstraald werden.
Ik had gelukkig een bril op (tip) en moest juist mn mond toehouden, da lukt nie goe tegenwind.
Na 1.5 km was da ook gepasseerd dan richting de Bolle, daar was blijkbaar een splitsing maar waarvoor of naar waar die splitsing ging ?

 Omdat we de grote tour gingen doen hebben we naar ons gedacht gereden en da was richting Koninginnehof, daar een beetje in rondgereden niks moeilijk.
 Ondertussen was Stefan als 7 keer vermist en 8 keer doodgegaan.
We hebben dan nog rondgereden rond de streek van Stene en god weet overal. Plots zatten we achter het traingsveld van American Footballspelers d’er staan daar 2 heuveltjes en voordien hadden we al ne heftigen heuvel tegengekomen kort maar krachtig.Kwestie van hoogtemeters te hebben. Dan hebben zo ons nog langs een botenwerf gezonden (Mercantile) waarom ?? niks mtb. Plots kregen we gezelschap van 2 Brugse Bikers en 2 gasten met roze (hihi) t-shirts. Die gasten kwamen daar aangevlogen (windachter) en plots zaten ze in ons wiel (windtegen). Allé Gino en ik op kop 26/27 per uur en die gasten niks overpakken é. Dan nog ne keer misreden, op dien camping hebben ze nog nooit zoveel mtb’ers gezien.

En plots hadden die andere gasten zin om op kop te rijden (windachter) aan ne snelheid rapper dan 38 per uur want da was tgene dat ik reed en kon er nie bij. We hebben ze dan laten gaan want t was toch bijna gedaan. De aprés was goe, ne hotdog gekregen vd organisatie.

Het was ne plezant ritje niet te lastig (best dat er wind was) eigenlijk heel goed voor beginnende mtb’ers.
Geen slechte rit maar heb al veel betere gereden.

 De bepijling was ondermaats voe niet te zeggen om sommige plaatsen slecht.
 Bevoorrading was sober met lekkere wafeltjes en drinken die niet te zuipen was (bwaah).

· DST: 52.85 kmDe P.
Comments